Autoverhuur Uppsala

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Uppsala

Vind goedkope autoverhuur in Uppsala door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Uppsala. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Uppsala

Autohuur Uppsala
Auto huren Uppsala

De universiteitsstad Uppsala is gelegen in Oost-Zweden en het administratieve centrum van Uppsala County.De stad ligt aan de rivier in de provincie Uppland Fyrisån.

Uppsala heeft 140.000 inwoners (2011), en dus Zweden 4 grootste stad. De stad is zowel een belangrijk commercieel centrum en een belangrijke gateway.

De universiteit werd opgericht in 1477 en is de oudste. Het hoofdgebouw is uit 1887, en in de bestaande universitaire gebouw “Gustavianum” uit 1622, is vandaag de dag een universiteit geschiedenis.

Een belangrijke mijlpaal in de stad van Uppsala kathedraal, met zijn kenmerkende twee torens. Het is ontstaan ​​in de late 1200’s en wordt beschouwd als een van de grootste kathedralen van Europa.

Andere toeristische attracties in Uppsala zijn Stadhuis uit 1713, Linnetradgarden (met Linnaeus Museum) – oorspronkelijk ontworpen als een botanische tuin in de jaren 1600, Evolution museum – zoals heeft de grootste collectie van Scandinavië dinosaurussen en Uppsala Kasteel uit de jaren 1500 – die is gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad. Binnen in het kasteel, kunnen bezoekers kunst-en architectuurgeschiedenis tour.

Ten noorden van Uppsala is “Gamla Uppsala” – met grafheuvels uit de Vikingtijd.

De stad herbergt een aantal jaarlijkse festivals en evenementen – waaronder een populair reggae festival, dat is de grootste.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Stockholm Airport – Arlanda, op 35 km ten zuiden van Uppsala.