Autoverhuur Norrköping

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Norrköping

Vind goedkope autoverhuur in Norrköping door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Norrköping. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Norrköping

Autohuur Norrköping
Auto huren Norrköping

Norrköping is een stad gelegen in Östergötland en Norrköping gemeente administratief centrum in principe in Bråviken die een arm van de Oostzee. De stad heeft een bevolking van 87.247 inwoners (2010), en is gelegen 162 km ten zuidwesten van Stockholm.

Als gevolg van een grote textielindustrie, heeft de stad had bijnamen zoals “Zweden Manchester “en zelfs” Peking “.In 1950 waren er in totaal 54 fabrieken met 6.600 medewerkers in de stad. Veel van de fabrieken waren veel rivier Motala. De prachtige oude industriële gebouwen (meestal van tussen 1850 en 1910) worden later gebruikt voor andere doeleinden, met inbegrip van het Museum van de Arbeid is hier en het stadsmuseum.

Het centrum is geconcentreerd rond de Oude stadsplein omringd door gebouwen uit de 1700 – en 1800’s. Norrköping is de perfecte stad om rond te dwalen in, Drottningsgatan is de stad de belangrijkste straat die van Norra promenade en het treinstation van 1866 strekt zich uit tot het Art Museum van 1946.

De ruïnes van het kasteel Johannisborg van 1613 is een andere plaats die het waard is om te bezoeken. In de zomer geplant 25.000 cactussen in Carl Johans Park en vormen een cactus plantage.

Kolmårdens Djurpark ligt 30 km ten noorden van Norrköping. In aanvulling op de dierentuin heeft een aquarium waar onder andere dingen die je kunt zien slangen, krokodillen en haaien.

Norrköping luchthaven ligt op 3 km van het centrum van Norrköping.