Autoverhuur Strömstad

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Strömstad

Vind goedkope autoverhuur in Strömstad door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Strömstad. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Strömstad

Autohuur Strømstad
Auto huren Strömstad

Strömstad is een stad en zetel van de gemeente van de zelfde naam in Västra Götaland County. Het is gelegen in het zuidwesten van Zweden 25 mijl ten zuidwesten van Halden Noorwegen.De stad heeft 6288 inwoners (2010).

Oorspronkelijk was de provincie Bohuslän, waar Strömstad gevestigd, Noors grondgebied. Het gebied werd overgebracht naar Zweden door het Verdrag van Roskilde 1658.

De stad was de zetel van de oorlog van Zweden tegen Denemarken-Noorwegen, en meer dan eens werd veroverd en heroverd door de eeuwen heen. De krijger koning Karl XII van Zweden gebruikt de stad als voorpost voor de campagne tegen Noorwegen in 1716-1718.

Koster archipel is ook een populaire toeristische bestemming die kan worden bereikt door speedboot van Strömstad. Kosten bestaat uit twee grote eilanden, Noord-Koster en Sydkoster, veel kleinere, onbewoonde eilandjes, en staat voor Koster Sea National Park. De stad is ook bekend om zijn jachthaven.

Strömstads industrie is grotendeels gebaseerd op het toerisme en de grensoverschrijdende handel uit Noorwegen. Ondanks de lage bevolking van de stad heeft twee systembolog (slijterij) en een van de grootste winkelcentra van Scandinavië centra, Nordby Shopping Center. Nauwelijks had Strömstad slechts een slijterij, maar het verkeer problemen veroorzaakt in de buurt van de winkel. Noren zijn gekend om verkeersproblemen te maken op Witte Donderdag voor Pasen, wanneer er geen vrije dag Zweden.Als oplossing voor het probleem bleef Systembolaget op donderdag gesloten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Moss Airport Rygge ligt op 55 afstand.Gothenburg-Landvetter Airport is ongeveer twee uur ten zuiden gelegen.