Autoverhuur Västerås

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Västerås

Vind goedkope autoverhuur in Västerås door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Västerås. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Västerås

Autohuur Västerås
Auto huren Västerås

Västerås is een stad gelegen aan de oever van het meer Mälaren in de provincie Västmanland ongeveer 100 km ten westen van Stockholm. De stad heeft een bevolking van 110.877 inwoners (2010).

De stad wil zich onderscheiden als Västerås – Mälarstaden, wat betekent “Västerås – de stad met de Mälaren”, aan toeristen en nieuwe bewoners, en studenten aan te trekken op de plaatselijke universiteit, Mälardalen Universiteit

Västerås is een stad met een lange geschiedenis, is er sprake van een bisdom al in 1120. Het heeft vele interessante bezienswaardigheden te bieden bezoekers, twee van hen zijn Västerås Kasteel uit de jaren 1200 gelegen in de stad en de kathedraal uit dezelfde periode. Tido Castle, gelegen net buiten de stad heeft de grootste collectie van Europa van speelgoed, en een herberg.

De stad heeft vele musea, Västmanland County Museum heeft zowel kunst en geschiedenis om te pronken, terwijl de Vallby Openluchtmuseum heeft meer dan 40 verschillende gebouwen in Västmanland en in de zomer zijn er vele activiteiten in het museum.

In de wijk is er Kyrkbacken oude houten huizen en overblijfselen van onregelmatige straat netwerk uit de late Middeleeuwen.

Västerås is anders geboorteplaats van de Zweedse kledingketen H & M, een van ’s werelds grootste kledingmerken. Hun eerste winkel werd geopend in de stad in 1947.

Stockholm-Västerås Airport ligt op 8 km van het centrum van Västerås.