Autoverhuur Falköping

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Falköping

Vind goedkope autoverhuur in Falköping door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Falköping. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Falköping

Autohuur Falköping
Auto huren Falköping

Falköping is een stad en zetel van Falköping gemeente gelegen in het zuidwesten van Zweden.De stad heeft 16.350 inwoners (2010). Het is nooit een grote industriële stad en heeft bestaan ​​als een zuivere dienst voor de gemeente.Maar de landbouw in het gebied is belangrijk, en de stad heeft een zuivelbedrijf dat Falbygdens kaas creëert.

Het is een belangrijk spoorwegknooppunt en is gelegen waar de westerse Trunk Line tussen Stockholm en Göteborg bijeenkomsten Jönköpingsbanen.

Falköping was een belangrijke handels-en ontmoetingsplaats in het stenen tijdperk en werd een stad in de late 1200’s. St. Olofs kerk uit 1100 is een belangrijk bedevaartsoord. Er is een duidelijke pelgrimsroute van St. Olofs kerk via Gudhem klooster ruïnes en Broddetorp te Varnhem Klooster

Hier is een 3000 jaar oude begraafplaats met graven uit de steentijd tot de ijzertijd.

Ongeveer 15 mijl noorden van de stad ligt Dalénmuseet, een experimentele museum dat het leven van de uitvinder en Nobelprijswinnaar Gustaf Dalen met geluid en beeld laat zien. Gustaf Dalen werd bekroond met de Nobelprijs voor de Natuurkunde 1912. De vallei van de meer bekende uitvinding solventilen en het is het model van het museum.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Jönköping Airport 74 km van het centrum van Falköping.Een andere grote luchthaven is Trollhättan-Vänersborg Airport 84 km van Falköping.