Autoverhuur Skellefteå

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skellefteå

Vind goedkope autoverhuur in Skellefteå door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skellefteå. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skellefteå

Autohuur Skellefteå
Auto huren Skellefteå

Skellefteå is een stad en zetel van Skellefteå gemeente in Västerbotten het noordoosten van Zweden.De stad heeft 32.775 inwoners (2010). Het ligt op 15 km afstand van de Botnische Golf en de stad die dient als Skelleftehamn Skellefteå zeehaven.

De stad is een historische industriële stad, en in het bijzonder goud-industrie is hier geweldig – dus het heeft de bijnaam de “gouden stad”. Tot op de dag, begraven het goud in de stad, en het grootste bedrijf is Boliden AB.

Skellefteå is de thuisbasis van vele grote schrijvers, de bekendste van hen is Stieg Larsson. Andere auteurs zijn Sara Lidman, PO Enquist, Torgny Lindgren, en de stad is reclame te zijn door de auteurs. De stad heeft verschillende musea, een van hen is Skellefteå museum is een culturele regio museum.

Sinds de 1100 is er een kerk hier. De bouw van de huidige kerk werd begonnen in de jaren 1300, en later werd herbouwd en uitgebreid. De belangrijkste toeristische attractie is het oudere gedeelte van de stad, Bonn Stan, waar er 116 beschermde “kyrkstugor” en oudste houten brug van Zweden Lejonströmsbron uit 1737.

In het gebied rond de stad zijn er veel vissen en recreatiemogelijkheden amusement Lilliput Land en Water Park Vitbergsbadet.

Skellefteå International Airport ligt 17 kilometer ten zuiden van het centrum.