Autoverhuur Gävle

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Gävle

Vind goedkope autoverhuur in Gävle door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Gävle. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Gävle

Autohuur Gävle
Auto huren Gävle

Gävle is een stad gelegen in Gävleborgs in Zweden 180 km ten noorden van Stockholm.De stad ligt aan Gävlebukten waar de rivier uitmondt Gavleån in de Oostzee, en heeft 71.033 inwoners (2010).

Gävle heette stadsrechten reeds in de jaren 1300, en was aan het eind van de jaren 1700 de belangrijkste handelscentrum langs de Norrland kust.

Cultuur staat centraal in de stad, hier is meest noordelijke symfonie van Zweden zelf. Gävle Const Centrum is een trefpunt voor hedendaagse kunst in de regio. De stad heeft ook een aantal theatergezelschappen, theater en concert uit 1878. De stad doet het goed in de sport, vooral in teamsporten als hockey en voetbal.

Gävle staat bekend om zijn productie van koffie Gevalia vervaardigd door Kraft General Foods Scandinavië geëxporteerd onder verschillende merknamen. Gevalia is vooral populair in Amerika, en maakt verschillende smaken die niet beschikbaar zijn op de Europese markt. Maar het is mogelijk om de fabriek te bezoeken en smaak van de verschillende smaksblandingene krijgen.

Anders Gävle maakte de stad internationaal bekend. Gävle is een geweldige kerst geit in het gras, ongeveer 13 meter hoog, zoals elk jaar sinds 1966 opgesteld op het kasteel plein. Maar op Eve middernacht New Year’s dat jaar, iemand in brand gestoken. In 2005 waren er 22 tijd dat de geit werd verbrand. Deze ongelukkige traditie is illegaal en niet populair onder inwoners van de stad. In sommige jaren geprobeerd om lange schraag in vuurvast materiaal. Nu verkocht kleine Gävle die gaat naar inkomen, zodat het kan worden bewaakt.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Borlänge Luchthaven 121 km van de stad Gävle.Stockholm-Arlanda Airport is 137 km verderop.