Autoverhuur Kalmar

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kalmar

Vind goedkope autoverhuur in Kalmar door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kalmar. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kalmar

Autohuur Kalmar
Auto huren Kalmar

Kalmar is een stad in Småland in het zuid-oosten Zweden. Het is gelegen aan de Baltische Zee in de buurt van het eiland Åland en heeft 36 392 (2010) inwoners.

Kalmar is een van de oudste steden van Zweden en heeft als gastheer voor een aantal historische gebeurtenissen. Het was een belangrijk handelscentrum in de Hanze in de jaren na 1200.

Kalmar Castle voort te vloeien uit 1100 is een van de grote trots van Kalmar, gelegen op een klif in het Paleis gebied. Kalmar Unie werd opgericht in een vergadering Kalmar Castle in 1397. Unie was een personele unie tussen de koninkrijken Denemarken, Noorwegen en Zweden, dat werd opgericht in 1397 en ontbonden in 1523.De goed bewaard gebleven kasteel is een populaire toeristische attractie.

Het stadscentrum ligt op Kvarnholmen met dergelijke Kathedraal (1660-1702) is een mooi voorbeeld van barokke architectuur en het stadhuis (1684-1690). Nergens in Zweden zijn er zo veel monumenten het huis van de Kvarnholmen.

Kalmar is de belangrijkste route naar het eiland Öland dankzij de Öland brug.

Kalmar gemeente is een groene stad die is begonnen met een uitgebreid programma om het gebruik van fossiele brandstoffen en energie te verminderen. Een voorbeeld is de 20 000 van de behuizing wordt verhit tot een grote pulp plant die stoom en heet water gebruikt voor verwarming.Kalmar is ook een fiets vriendelijke stad.

Kalmar Airport ligt 6 km ten westen van de stad Kalmar.