Autoverhuur Södertälje

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Södertälje

Vind goedkope autoverhuur in Södertälje door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Södertälje. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Södertälje

Autohuur Södertälje
Auto huren Södertälje

Södertälje is een stad en de zetel van Södertälje gemeente in Stockholm County en ligt 35 km ten zuidoosten van Stockholm.De stad heeft 64.619 inwoners (2010) en Mälaren uitmondt in de Baltische Zee door Södertälje kanaal. Het heeft de status van stad sinds 1380.

Södertälje is een internationale gemeente en dit komt tot uiting in zowel de business, cultuur en bevolking. Ongeveer 39 procent van de inwoners van buitenlandse afkomst, en dit percentage stijgt met 1,5 procent per jaar. Een belangrijke groep immigranten, de Syriërs, de stad waaronder vijf Syrische kerken en twee voetbalteams (8Assyriska FF en Syrianska FC) en zelfs een Syrische TV-kanaal verschijnen over de hele wereld.De stad verwelkomde meer Iraakse vluchtelingen dan Verenigde Staten en Canada samen.

Cultuur in Ytterjärna is een centraal punt voor het culturele leven in de stad met concertzaal, cafe, theater. Een van de vele musea van de stad zijn Marcus Wallenberg Hall is een museum van voertuigen. Hier is zo’n voorbeeld van de eerste in massa geproduceerde Zweedse foto’s uit 1903.

Maar het is niet alleen geschiedenis we het over hebben, Vrachtwagen fabrikant Scania AB heeft nog steeds zijn belangrijkste fabriek in Södertälje.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Stockholm-Bromma Airport 39 km ten noordoosten van gelegen Södertälje.Stockholm-Arlanda Airport ligt op 74 km van Södertälje.