Autoverhuur Sandefjord Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sandefjord Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Sandefjord Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sandefjord Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sandefjord Luchthaven

Autohuur Sandefjord Luchthaven
Auto huren Sandefjord Luchthaven

Sandefjord Airport Torp (TRF) ligt op 8 mijl ten noordoosten van gelegen Sandefjord stad en is een van de grootste luchthavens in Noorwegen niet-staatsbedrijven.Het is eigendom van en wordt geëxploiteerd door het lokale bedrijf Luchthaven AS (waar Sandefjord en belangrijke spelers Vestfold’s). De luchthaven bedient ongeveer 1,5 miljoen passagiers per jaar.

Sandefjord Airport heeft een start-en landingsbaan, en de start-en landingsbaan is 2950 m Ongeveer 1,5 miljoen passagiers per jaar hier.

Stavanger Airport was oorspronkelijk een militair vliegveld, dat is geopend voor de burgerluchtvaart sinds 1958.Echter, het alleen was in 1997 toen de Ierse low cost luchtvaartmaatschappij Ryanair begon te interesseren in Torp tonen, de trend echt tot bloei gekomen. En het is juist Ryanair momenteel de meeste routes hier werkt – op een tiental bestemmingen in heel Europa. Daarnaast is de luchtvaartmaatschappij Norwegian Air en het Hongaarse bedrijf Wizz Air luchthaven.

De openbare voorzieningen zijn beperkt, maar er is een kleine selectie van winkels / kiosken en een paar restaurants en cafes in de terminal. Facility is anders gratis draadloos internet en heeft ook vergaderzalen beschikbaar voor conferenties.

Om van de luchthaven naar het centrum van de stad, kunt u gebruik maken van de bus, trein of taxi. Veel willen ook een auto te huren op de luchthaven, en een aantal internationale verhuurbedrijven zijn hier vertegenwoordigd – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar het aanbod zowel in Sandefjord en de andere steden zijn goed.