Autoverhuur Larvik

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Larvik

Vind goedkope autoverhuur in Larvik door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Larvik. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Larvik

Autohuur Larvik
Auto huren Larvik

Larvik is een stad en gemeente in Vestfold. Larvik, grootste gemeente van Vestfold, zowel per gebied en de bevolking, na een gemeentelijke fusie in 1988. Huis tot 24 422 (2012) inwoners in de stad.Larvik is een van de belangrijkste havens Østlandets bilfergeforbindelse aan Denemarken.

De grootste bedrijf is familiebedrijf Treschow-Fritzoe zich hoofdzakelijk richt op houtproducten, hout en steen industrie. In 2003 opende Fritzoe brouwsel dat is een complex van winkels, appartementen en kantoren. In Larvik is Farris en Farris fabriek met koning Haakon en koning Olav bronnen.

Het wordt gevonden uit de steentijd nederzettingen in het gebied, de oudste is 10 200 jaar oud. De oudste handel en het is ook beschouwd als de oudste stad Skiringssalkaupang de stad, gelegen in Viksfjord vijf kilometer buiten Larvik centrum. U moet hebben geleefd ongeveer 500 mensen op 800’s.

De oudste huizen in Larvik Stad ligt aan Tollerodden met de voormalige douanepost van 1712. Het is ook Larvik kerk uit 1677 en Laurvig ziekenhuis uit 1762. Een andere attractie is het herenhuis dat werd in 1677 gebouwd door de oprichter van Larvik, graaf Ulrik Frederik Gyldenløve.

Larvik is een populaire vakantiebestemming en heeft een bereik van accommodatie en eetgelegenheden.

Beechwood die is als een groot park achter de stad is een belangrijk bekend merk voor de stad. Larvik heeft ook bevorderd beroemdheden als Colin Archer, Thor Heyerdahl en Arne Nordheim.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Stick luchthaven ongeveer 25 km naar het noorden.