Autoverhuur Mongstad

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mongstad

Vind goedkope autoverhuur in Mongstad door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mongstad. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mongstad

Autohuur Mongstad
Auto huren Mongstad

Mongstad is een van de belangrijkste industriële site in de buurt van Bergen gemeentelijke Lindas en Austrheim ongeveer 60 km ten noorden van Bergen. Mongstad is het verste noorden van het schiereiland Lindas midden van een gebied met typische westerse landschap met fjorden, bergen en zee. 13 km ten zuidoosten van Mongstad is het dorp Lindas, en Lindas schiereiland zijn goede mogelijkheden voor openluchtrecreatie, vissen en zwemmen.

Het is bekend om zijn grote olie-raffinaderij werd in 1975 door Statoil. Vandaag ook Shell een deel van belangen. Het is de grootste export bedrijf en een van de bedrijven in Noorwegen die voorziet in de meeste banen.Mongstad is de grootste oliehaven na Rotterdam Nederland.

Op Mongstad is een pas geopend technologie test centrum voor CO2-afvang, het doel is om oplossingen te vinden die het goedkoper en efficiënter.

Mongstad is de levering van aardolie-activiteiten in de Noordzee en de haven ontvangt ruwe olie uit de Noordzee. Noorse Hydro is een andere belangrijke zaken.

Er is veel discussie geweest over de hele fabriek in Mongstad. Toen de Stoltenberg regering in 2006 de bouw van een gascentrale in Mongstad goedgekeurd, werd beloofd dat de emissies moeten worden gereinigd vanaf de eerste dag. Nu is het echter onzeker of de zuiveringsinstallatie helemaal gebouwd. Een besluit zal worden genomen in 2016.

Bergen Flesland Airport ligt 82 km ten zuiden van Mongstad.