Autoverhuur Finnsnes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Finnsnes

Vind goedkope autoverhuur in Finnsnes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Finnsnes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Finnsnes

Autohuur Finnsnes
Auto huren Finnsnes

Finnsnes is in Lenvik gemeente in Troms provincie gevestigd 70 km ten zuidwesten van Tromsø.Het is gelegen op een klif op het vasteland op de Senja Gisundet. Het heeft een bevolking van 4253 (2012) inwoners, en heeft de status van stad sinds 2000. Via de 1147 meter Gisundbrua de stad wordt geassocieerd met de afwikkeling Silsand de Senja

Hurtigruten noemt in Finnsnes en het is snelle verbinding naar Tromsø en Harstad. Winkelen kan worden gedaan op het onlangs geopende winkelcentrum Amphitheatre Finnsnes die meer dan 40 winkels heeft. Finnsnes ook een cultuur en een bioscoop. Midden van de stad Finnsnes water en het stadspark, en hier is ook de kerk en het stadhuis zelf. Wil men Lenvik museum te bezoeken in de oude pastorie fabriek van 1885 moet een reis naar Bjorelvnes 15 km ten noorden van Charters Towers.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bardufoss Airport in de naburige gemeente Målselv, ca. 45 minuten rijden van Charters Towers. Er zijn dagelijkse vluchten naar Oslo Gardermoen en Bodø.