Autoverhuur Tromsø

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tromsø

Vind goedkope autoverhuur in Tromsø door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tromsø. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tromsø

Autohuur Tromsø

Auto huren Tromsø

Tromsø is, met een bevolking van ongeveer 66.000 (2010), Noorwegen 7. grootste stad.De stad is het administratieve centrum van het graafschap Troms, en is vooral Tromsø – maar ook de buurten van Kvaløya en op het vasteland (Kvaløysletta en Tromsdalen).

Tromsø is vooral bekend om middernachtzon, aurora Arctic Cathedral (1965). Sinds de jaren 1800, heeft de stad ook wel bekend als “The Paris “, vanwege de vele restaurants en een bruisend nachtleven.Meer lokaal is het bekend als een student van meest noordelijke van de wereld universiteit (6.000 studenten) – en de spannende science center Polaria. Talen Sami, aurora onderzoek, poolonderzoek, telegeneeskunde, visserij, muziek en techniek zijn een bijzonder favoriet. Er zijn ook verschillende hogescholen in de stad.

Sinds 2004, heeft de Bay Festival geweest een jaarlijks terugkerend muzikaal evenement. Het zal worden gehouden op Telegraph Bay in juli.

Tromsø is een Alpine ski-resort stad haak, zijn er ook goede mogelijkheden voor cross country skiën in het winterseizoen.

De weersomstandigheden in Tromsø is over het algemeen koel, op de grens tussen arctische en gematigde klimaat. Golfstroom heeft enorme invloed hier, en dus niet bevriest op de baai. Normaal gesproken is de temperatuur varieert tussen de -5 en 15 het hele jaar door, met een gennomsnitt in januari op -4 en in juli op 12.

Er zijn poolnacht tussen 21 november en 21 januari en de middernachtzon tussen 21 mei en 21 juli. Gedurende deze perioden, het verschil tussen dag en nacht temperaturen zeer klein.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tromsø Airport Langnes, op 3 mijl ten westen van het centrum.

Menu