Autoverhuur Trondheim

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Trondheim

Vind goedkope autoverhuur in Trondheim door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Trondheim. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Trondheim

Autohuur Trondheim
Auto huren Trondheim

Trondheim is gelegen in Centraal-Noorwegen en is de 3 grootste stad met 176.000 inwoners (2012). De stad is gelegen waar Nidelva uitmondt in de Trondheim Fjord, en is het administratieve centrum van Zuid-Trøndelag provincie. Het eiland Munkholmen behoort ook tot de stad.

Trondheim is een universiteit, en is ook een belangrijk handelscentrum en transport hub voor Centraal Noorwegen.

Trondheim werd gesticht in het jaar 997 door Viking Koning Olav Tryggvason, en het plein in het centrum staat een standbeeld van hem, die staat op een hoog voetstuk.

Grootste toeristische stad attractie is de kathedraal (Nidaros Cathedral), die is begonnen in de 1100S. Dit is Noorwegen nationale heiligdom en een van de grootste middeleeuwse gebouwen.

Andere belangrijke toeristische attracties in Trondheim zijn The Old Town Bridge uit 1862, Onze-Lieve-Vrouwekerk uit de jaren na 1200, het aartsbisschoppelijk paleis uit 1100, Museum of Art, Folk museum, het Museum voor Toegepaste Kunsten – grote collectie van decoratieve kunst en design, science center – met populair-wetenschappelijke tentoonstellingen en het Planetarium en Science Museum – met zijn archeologische, historische en wetenschap tentoonstellingen.

Tyholttarnet in Trondheim is ook een bezoek waard. Dit is een 124-meter hoge tv-toren, waar bezoekers kunnen krijgen tot een uitkijkplatform op 70 meter boven de grond. Vanaf hier krijg je een geweldig uitzicht over de stad en regio. Er is ook een draaiend restaurant in de toren.

De stad van de internationale luchthaven – Trondheim Airport – 32 mijl ten oosten van het centrum gelegen.