Autoverhuur Mosjøen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mosjøen

Vind goedkope autoverhuur in Mosjøen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mosjøen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mosjøen

Autohuur Mosjøen
Auto huren Mosjøen

Mosjøen is een stad in Vefsn gemeente in Nordland. Mosjøen heeft 9.580 inwoners (2012). De meerderheid van Vefsn bewoners die woonachtig zijn in de stad. Mosjøen is in principe Vefsnfjorden aan de monding van rivieren en Vefsna Skjerva. Een belangrijke opmerking is de bekende 818 meter hoog Øyfjellet het westen.

Mosjøen is een belangrijke industriële stad in Nordland, en een van de hoekstenen bedrijven zijn Mosjøen Aluminium Works uit 1958.

Men is niet van plan om Mosjoen zonder een bezoek aan Sjøgata met zijn mooie houten huizen en pieren uit de jaren 1800. In het historische stedelijke omgeving zijn er woningen, maar ook restaurants, galeries, musea en diverse winkels. Dit is ook de historische hotel Lyngengarden Hotel uit 1794. Delen van de gebouwen in Sjøgata worden beschermd, en het wordt geplaatst op het juiste gebruik van de oude bouwtechnieken en kleuren.

Hieronder vindt u Sjøgata Vefsna dat is een van de beste forel rivieren. Andere bezienswaardigheden zijn de achthoekige Dolstad kerk uit 1735. De kerk is gelegen Vefsn Museum, een dorp met oude gebouwen Vefsn. De onlangs gerenoveerde stadspark in 2010 werd uitgeroepen tot het “Jaar groene park” door het Noorse hoveniers handel, milieu en landschap aannemers (Naml)

Mosjøen Airport, Kjærstad, gelegen op 5 km buiten de stad.