Autoverhuur Tromsø Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tromsø Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tromsø Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tromsø Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tromsø Luchthaven

Autohuur Tromsø Luchthaven
Auto huren Tromsø Luchthaven

Tromsø Luchthaven Langnes (TOS) is een luchthaven gelegen op 3 km ten westen van het centrum van Tromsø.In 2009 bevatte iets meer dan 1,6 miljoen passagiers.

De luchthaven heeft betrekking op het gebied rond Tromsø en het noordelijke en centrale delen van Troms. Voor routes naar luchthavens in Finnmark is Tromsø Airport, een belangrijke hub, omdat de meeste passagiers zijn verder naar het zuiden in de richting van Trondheim of Oslo.

De luchthaven werd officieel geopend in 1964. Het terminalgebouw is gemoderniseerd verschillende keren daarna (in 1977, 1985 en 1998), maar sommige van de oorspronkelijke gebouwen zijn nog in gebruik. In verband met de recente ontwikkeling hebben nieuwe luchthaven verkeerstoren, uitgebreide infrastructuur, uitgebreide start-en landingsbaan en directe voetgangersbruggen vanaf de gate naar het vliegtuig.

De bedrijven en routes vanuit Tromsø Airport is Air Baltic (Riga), Nordavia (Archangelsk, Moermansk), Noors ( Bergen, Bodø, Londen, Oslo, Oslo en Trondheim ), SAS (Alta, Bodø, Longyearbyen, Oslo en Trondheim – en in de zomer op weg naar Stockholm ), Widerøe (Alta, Andenes, Bergen, Berlevåg, Bodø, Båtsfjord, Hammerfest, Harstad-Narvik (Evenes), Hasvik, Honningsvag, Kirkenes, Lakselv, avontuur kamp, ​​Narvik (Framnes), Sandefjord, Stokmarknes, Sørkjosen Vadsø en Vardø).

De openbare voorzieningen zijn bruikbaar, en er zijn een klein aantal winkels en restaurants in de terminal. Anders, het hotel biedt gratis draadloos internet en post-en bankdiensten.

Om van de luchthaven naar het centrum van Tromsø kan de bus of taxi nemen – en wilt u een auto in Tromsø Airport huurauto, er zijn 5 internationale autoverhuurbedrijven om uit te kiezen: Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar het aanbod in en rond Tromsø is verder goed en gevarieerd.