Autoverhuur Vadsø

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vadsø

Vind goedkope autoverhuur in Vadsø door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vadsø. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vadsø

Autohuur Vadsø
Auto huren Vadsø

Vadsø is een stad en een gemeente in het oosten van Finnmark. De gemeente heeft een 6174 (2012) inwoners, van wie de meesten wonen in Vadsø die 5066 inwoners telt. Door aanzienlijke immigratie uit Finland is Vadsø bekend als “wie het kapitaal.”

De gemeente is gelegen langs de Varanger Fjord, waar zijn er verschillende kleine dorpjes, omringd door de barre arctische omgeving. De grootste bewoonde dorp is Vestre Jakobselv waar een groot deel van de bevolking heeft de Finse wortels. Populaire toeristische attracties in de winter sneeuwschoenen ver op het plateau van ijsvissen, sneeuwscooter safari en hondensleeën onder de Northern Lights.

Omdat van de Finse bevolking is heel gebruikelijk met sauna in Vadsø accommodaties. Andere activiteiten zijn diepzeevissen, duiken en kajakken. In de afgelopen jaren, Vadsø uitgegroeid tot een populaire plek voor degenen die betrokken zijn bij kiteboarden. Vadsø heeft vele spannende restaurants en een verscheidenheid aan accommodaties.

Elk jaar in oktober georganiseerd krab festival, een eetfestijn gewijd aan de grote krab en vooral gastronomische ervaringen met betrekking tot de de. Varanger Festival is een blues-en jazz festival elk jaar gehouden in begin augustus.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Vadsø Airport, die is gelegen ongeveer drie kilometer ten oosten van Vadsø.