Autoverhuur Stokmarknes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stokmarknes

Vind goedkope autoverhuur in Stokmarknes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stokmarknes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stokmarknes

Autohuur Stokmarknes
Auto huren Stokmarknes

Stokmarknes is de belangrijkste stad in Hadsel gemeente in Vesterålen in de provincie Nordland. De stad heeft 3198 inwoners (2012) op Hadseløya.National Highway 82 passerende Stokmarknes

De stad staat bekend als de thuisbasis van de snelle route. Naast de Hurtigruten ASA is gevestigd Stokmarknes, is ook een kust museum hier waar men een goed idee van Hurtigruten geschiedenis te krijgen.Meest bekende toeristische attractie van Noorwegen en trots heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 2e Juli 1893 wanneer het schip DS Vesteraalen voor het eerst de rek begon Trondheim -Hammerfest.

De kantoren te snel route ligt in het eerbiedwaardige en oude gebouwen Vesteraalens BDS, terwijl aan de kust museum gevestigd in een modern pand op Hurtigruten dokken. Het museum omvat ook de oude kust stoomboot MS “Finnmarken” uit 1956 dat is een hele schip open voor bezoekers.

Vesterålens adembenemende landschap heeft veel te bieden aan bezoekers. Dit is waar de beroemde Troll Fjord in Raftsundet gelegen. Vesterålen heeft weinig helderheid en is perfect voor het observeren van het noorderlicht. Een van de belangrijkste attracties is het observeren van walvissen. Vesterålen bestaat uit vele grote en kleine eilanden, en de omgeving is ideaal voor kajakken op zee. Een idyllische eilanden bieden beschutting tegen de oceaan, maar voor degenen die graag meer blootgesteld aan de buitenkant van Vesterålen perfect.

5 km ten noorden van Stokmarknes Langøya is Stokmarknes Airport, Skagen. Het is een van de drukste regionale luchthavens.