Autoverhuur Ski

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ski

Vind goedkope autoverhuur in Ski door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ski. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ski

Autohuur Ski
Auto huren Ski

Skiën is een stad en gemeente, gelegen in het uiterste zuidwesten Akershus provincie ongeveer 30 mijl ten zuiden van Oslo.De stad heeft 13 619 (2011) inwoners.Het is een van de jongste steden die een stad werd in 2004. De gemeente grenst Oslo in het noorden, Oppegård / als in het Westen, Hobøl het zuidoosten en Enebakk het oosten.

Skiën wordt gekenmerkt door dicht bij Oslo en een groot deel van de bevolking pendelt naar de hoofdstad. Bezienswaardigheden Skiën is Waldemarhøy gebouwd – en de culturele en ski middeleeuwse kerk uit de 1100S.

Skiën is wat je zou kunnen noemen een stop, en een belangrijk knooppunt in de Oslo-gebied. Hier is de Østfold spoorweg buitenste en binnenste lijn.

Ski Storsenter is de eerste multi-centrum in Noorwegen en een van de grootste winkelcentra met hotels, bioscopen, een grote verscheidenheid aan restaurants en winkels, bowlinggall mm.

Daisy, de grootste pretparken, gelegen op 7 km ten noordwesten van Skicentrum. Daisy is een groot pretpark, onder andere functies eventyrsti, zwembad, een goede selectie van verschillende attracties en loops en vele andere attracties.

Europese wegen E6 en E18 loopt door de gemeente. Ski luchthaven ligt net buiten het centrum van de stad, maar is niet open staan ​​voor algemeen verkeer.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Oslo Gardermoen ligt 70 km ten noordoosten van Ski.