Autoverhuur Fagernes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fagernes

Vind goedkope autoverhuur in Fagernes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fagernes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fagernes

Autohuur Fagernes
Auto huren Fagernes

Fagernes is een dorp in Noord-Aurdal gemeente in Oppland. Fagernes heeft 1762 inwoners (2012), en is gelegen op Strondafjorden, midden in het zuidelijke deel van Noorwegen.

De plaats is een belangrijk toeristisch centrum, zowel in de zomer als in de winter. Valdres is uitgegroeid tot een bekend merk van de traditionele Noorse gerecht rakfisk, en in november hield de Noorse rakfisk festival waar het wordt gegeten en verkocht enkele tonnen rakfisk. Van een klein evenement sinds de start in 1990, het festival had maar liefst 25.000 deelnemers in 2009.

Fagernes cultureel centrum met een gecombineerde stage en een bioscoop. De bioscoop werd opgewaardeerd in 2010 en heeft nu de mogelijkheid om 3D-film te bekijken.

Valdres Folk museum ligt aan Storøya in Strondafjorden is een van de grootste openluchtmuseum. In aanvulling op de vele historische gebouwen zijn er grote collecties van zilver, instrumenten, kleding en jachtwapens. Folk Music Jørn Gat Festival gehouden in het museum elk jaar. Het is al sinds 1960 en is het land de oudste volksmuziek festival.

Vanuit Fagernes is het openbaar vervoer naar plaatsen als Oslo, Gol, Gudbrandsdalen Jotunheimen en de West Coast in het algemeen. Vanaf de oprichting in 1906 en tot 1991 was Fagernes Valdres Railway terminus. Nu is de souvenirwinkel in het oude station en het is mooi aangelegde wandel-en fietspad op de oude spoorlijn.

Op de heuvel ten noorden van het dorp is Fagernes Airport, Leirin. Hier zijn er dagelijks directe vluchten van en naar Oslo.