Autoverhuur Harstad

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Harstad

Vind goedkope autoverhuur in Harstad door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Harstad. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Harstad

Autohuur Harstad
Auto huren Harstad

Harstad is de tweede grootste stad in Troms provincie en ligt ten noordoosten van Hinnøya. De stad heeft een bevolking van 19 983 (2012) inwoners.

Harstad wordt vaak cultuur in het noorden, en sinds 1965 is de zetel van Harstad Festival van Noord-Noorwegen ieder jaar gehouden in juni.Harstad Cultuurhuis met een dergelijke concert-en congresgebouw werd in 1992 geopend en heeft veel spannende evenementen het hele jaar. In juli, een internationale zeevisserij festival dat veel bezoekers trekt. Harstad is een ontmoetingsplaats voor de noord-en zuidwaarts Hurtigruten elke ochtend arriveert in de stad.

Harstad heeft vele goed bewaard gebleven monumenten. Hier Trondenes kerk uit 1250, die is het meest noordelijke middeleeuwse stenen kerk. Trondarnes District Museum heeft tentoonstellingen van culturele en natuurlijke geschiedenis van Harstad. Op Kjeøya noorden van het centrum is de grafheuvels uit de IJzertijd en giet verf veld uit het stenen tijdperk. Harstad was vroeger een belangrijke stad voor de verdediging en Trondenes camping beschikt over de schilderachtige Adolf kanon uit de Tweede Wereldoorlog.

Røkenes boerderij staat bekend om haar mooie en oude houten huizen. De boerderij is gelegen op 6 km buiten het stadscentrum en is open voor toeristen. Ook Harstad stad is goed bewaard gebleven houten gebouwen, zoals de winkelstraat, Strand Street en de markt.

Grote industrieën in Harstad en de omliggende visserij, olie-en gasactiviteiten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Harstad / Narvik Evenes Airport, 45 km van het centrum van de stad.