Autoverhuur Sortland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sortland

Vind goedkope autoverhuur in Sortland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sortland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sortland

Autohuur Sortland
Auto huren Sortland

Sortland is een stad en een gemeente en het regionale centrum van Vesterålen in Nordland.

De gemeente ligt op ongeveer Sortland Strait en omvat het westelijke deel van Hinnøya en het oostelijk deel van Langøya. De live 4797 inwoners (2012) in de stad.

Sortland is een jonge stad, uit 1997. Te geven een algemene gevoel was het idee van de ‘blauwe stad aan de zeestraat,’ gebouwen van de stad zijn geschilderd in de kleuren blauw, werd uitgebracht. De literaire decoratie “font op de blauwe” is een belangrijk onderdeel van het project. In samenwerking met de auteur Lars Saabye Christensen, jongeren uit Vesterålen deelgenomen aan een poging om in woorden, gedichten en teksten op de blauwe gevels. Maar het idee is controversieel, en tot nu toe slechts een paar gebouwen geschilderd in tinten van blauw.

Vesterålen is bekend om haar natuurlijke schoonheid met een wilde zeeën, hoge bergen, diepe fjorden en talloze eilanden, en de natuur is de meest voorkomende attractie voor een bezoek aan Sortland. Sortland Marka is een mooi wandelgebied zowel in de zomer als in de winter. Jennestad oude trading is een mooie pier met ouderwetse winkel die ligt op 8 mijl ten noorden van het centrum van Sortland gelegen

Sortland’s aanloophaven voor Hurtigruten. Southbound oproep om 12.30 uur en in noordelijke richting om 03.00. Een van de meest populaire toeristische attracties in de omgeving zoals walvissen kijken, op deze reizen kunnen zowel orka’s, bultrugwalvissen, vinvissen en adelaars te ervaren.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven voor Sortland bij Skagen in Stokmarknes, 23 km van het centrum van Sortland. De grotere luchthaven Harstad / Narvik Airport in Evenes is ongeveer twee en een half uur rijden met de auto.