Autoverhuur Svolvær

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Svolvær

Vind goedkope autoverhuur in Svolvær door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Svolvær. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Svolvær

Autohuur Svolvær
Auto huren Svolvær

Svolvær een stad en administratieve centrum van de gemeente in Nordland Nordland. Het is gelegen op de Lofoten aan de zuidoost kant van Austvågøy uit over de fjord. Svolvaer stad heeft 4230 inwoners (2012). Samen Svolvær en Kabelvåg 3 ​​km ten zuiden gelegen, een ongeveer ononderbroken nederzetting van ongeveer 6000 inwoners.

Lofoten visserij is van oudsher vormden de basis van Svolvær bestaan. Svolvaer is vandaag de dag grootste vissershaven Lofoten dorp met een veelzijdige visserij-industrie en ook de belangrijkste commerciële centrum in Lofoten.

Svolvaer is een belangrijk communicatiecentrum met koning Olav weg (E 10) en heeft een grote haven met kust-vracht routes en lokale boten, en te betuigen aan Vesterålen, Narvik en Bodø.De plaats en de aanloophaven voor Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvaer is een goede uitvalsbasis om de epische aard van de Lofoten te ervaren met stranden, zeeën en bergen. Maar Svolvær en Kabelvåg biedt ook uitstekende culturele en artistieke mogelijkheden en trekt veel kunstenaars. Op Coastal Voyage kade plein is Lofoten Cultuur als een volledig programma van concerten en voorstellingen het hele jaar door heeft. In Kabelvåg is Nordland Kunst en Film School en diverse galeries en musea. Noord-Noorse kunstenaar Centre bevindt zich in Svolvaer. Zangers en songwriters Kari en Lars Bremnes uit de stad.

Svolvaer Airport ligt op Helle, ca.. 6 km ten oosten van Svolvaer.