Autoverhuur Windhoek Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Windhoek Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Windhoek Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Windhoek Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Windhoek Luchthaven

Autohuur Windhoek Luchthaven

Auto huren Windhoek Luchthaven

Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH) in Namibië, ongeveer 45 km ten oosten van het centrum van de hoofdstad Windhoek.Dit is het land de belangrijkste luchthaven, en wordt vooral gebruikt voor internationale vluchten.

Windhoek Airport bedient 680.000 passagiers per jaar (2010), en heeft directe vluchten naar vele grote Europese steden – waaronder Londen, Frankfurt en München.Luchtvaartmaatschappijen Air Namibië, South African Airways en British Airways vliegt hier.

De luchthaven werd geopend in 1964 en heeft twee terminals. Windhoek Airport heeft een scala aan faciliteiten – waaronder duty-free shop, souvenirwinkels, kiosk, restaurant / snackbar, een postkantoor, een informatiebalie, VIP Lounge, geldautomaten en een wisselkantoor. De luchthaven is ook goed aangepast voor gehandicapten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de dichtstbijzijnde accommodatie – Hohewarte Guest Farm – is slechts 16 km afstand.

Transportmogelijkheden vanuit Windhoek luchthaven naar het centrum bestaat voornamelijk uit bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Windhoek, heeft een aantal autoverhuur kantoren in de aankomsthal van de luchthaven. Dit geldt ook voor de operatoren zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz.

Menu