Autoverhuur Windhoek

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Windhoek

Vind goedkope autoverhuur in Windhoek door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Windhoek. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Windhoek

Autohuur Windhoek
Auto huren Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië, en is centraal gelegen in het land. De stad heeft ongeveer 316.000 inwoners (2010). Windhoek is ongeveer. 1700 meter en is omgeven door bergen.

De hoofdstad is de politieke, economische en culturele centrum van Namibië – en is ook een belangrijk verkeersknooppunt. Cityscape bestaat uit zowel oude en nieuwe architectuur – waaronder een aantal gebouwen uit de Duitse koloniale periode en de moderne hoogbouw, kantoren en winkels. In de hoofdstraat “Independence Avenue” en het voetgangersgebied “Post Mall” is de grote winkelstraat.

Windhoek heeft een aantal toeristische attracties – waaronder het fort “Old Fort” in 1890, waarin zich tegenwoordig het land de nationale museum. Daarnaast moet men een bezoek aan de Kerk van Christus (“Christuskirche”) in neo-gotische stijl van de late jaren 1800, de rooms-katholieke St. Mary’s Cathedral uit 1908, met zijn twee torens en gebouw “Tintenpalast” – die vandaag de dag herbergt het Namibische parlement.

Anders Windhoek een natuurhistorisch museum, spoorweg museum, geologisch museum, de botanische tuin, en stadspark observatorium “Zoo Park” – waar men kan wandelen in een rustige omgeving. Het park is ook een Chinees paviljoen, een openluchttheater en een speeltuin voor de kinderen.

De stad van de luchthaven – Windhoek Hosea Kutako International Airport – ligt op 45 mijl ten oosten van het centrum.