Autoverhuur Namibië

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Namibië

Vind goedkope autoverhuur in Namibië door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Namibië. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Namibië

Autohuur Namibië
Auto huren Namibië

Namibië is een land in het zuidwestelijke deel van Afrika, aan de Atlantische kust. Het land heeft een gemeenschappelijke grens met Angola, Zambia, Botswana en Zuid-Afrika.Tot 1990, Namibië deel van de Zuid-Afrikaanse Republiek. Namibië heeft een oppervlakte van 825,418 km ², met ongeveer 2,1 miljoen inwoners (2010), wordt het land relatief dunbevolkt. Hoofdstad Windhoek heeft ongeveer 315.000 inwoners.

Andere belangrijke steden in Namibië Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz en Swakopmund. Het landschap is meestal droog en wordt gedomineerd door woestijnen, savannes en bergen, waar de hoogste toppen tot het bereiken van iets meer dan 2300 m

Onder de wonderen van Namibië moet ouder zijn dan 100 jaar oud Etosha National Park genoemd. Een andere populaire toeristische bestemming is Twyfelfontein in Kunene Region. Er is een grote rots uitgehouwen met ongeveer 2000 karakters, die is gedateerd op een periode van duizenden jaren – van ca. jaar 1000Kr. en verder terug in de geschiedenis. De meest bezochte toeristische attractie in de hoofdstad Windhoek is een oud fort uit de late 1800’s. Er is ook Nationaal Museum van Namibië zelf.

De belangrijkste luchthaven van Namibië is Hosea Kutako International Airport, gelegen 5,4 miljoen ten oosten van de hoofdstad.