Autoverhuur Zuid Afrika

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zuid Afrika

Vind goedkope autoverhuur in Zuid Afrika door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zuid Afrika. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zuid Afrika

Autohuur Zuid Afrika
Auto huren Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. In het noorden grenst het Namibië, Botswana en Zimbabwe, in het oosten van Mozambique en Swaziland, terwijl Lesotho is een enclave in het hart van het land.Bevolking van het land is 51 770560 (2011) inwoners.De hoofdstad is Johannesburg en andere grote steden Kaapstad en Durban.

Zuid-Afrika is een multi-etnisch land met verschillende culturen en talen. Elf officiële talen worden opgenomen in de grondwet. Twee van deze talen zijn van Europese oorsprong: Engels en Afrikaans,. Afrikaans is ontstaan ​​voornamelijk uit het Nederlands en is een gevolg van het land voor vele jaren was de Nederlandse kolonie.

Het is onmogelijk om over Zuid-Afrika praten zonder vermelding van Nelson Mandela. Nelson Mandela was leidende actievoerder van Zuid-Afrika tegen de apartheid systeem, een systematische discriminatie van het gekleurde deel van de bevolking. Hij werd het land de eerste zwarte president in 1994, toen Zuid-Afrika haar eerste universele verkiezingen gehouden. Nelson Mandela in de gevangenis voor 27 jaar om de betaling aan de racistische regime te maken. Nu is hij het ​​levende bewijs dat de strijd voor rechtvaardigheid en vrijheid leidt.

Zuid-Afrikaanse cultuur is divers. Een groot deel van het eten is zwaar op basis van vlees en sociale evenementen alledaags braai of barbecue. Zuid-Afrika heeft ook ontwikkeld tot een belangrijke wijnproducent. Sommige van de beste wijngaarden gelegen in valleien rond Stellenbosch, Franschhoek, Paarl en Barrydale.

De meest populaire stad is Kaapstad Prachtig gelegen aan de westkust, en is een stad met veel goede hotels en restaurants.Hier kun je de gondel omhoog naar de Tafelberg en bezoek de oude Victoriaanse haven. Vanuit de stad kan men een boot nemen naar Robin Island waar Nelson Mandela gevangen zat.

Velen gaan naar Zuid-Afrika als gevolg van de spectaculaire landschappen. In aanvulling op de beroemde Kruger National Park, Zuid-Afrika heeft een aantal andere nationale parken zoals het is gastheer om te bezoeken. In Drake Berg staat bekend om zijn prachtige landschappen, zijn er een aantal zijn, een van hen is het Royal Natal nationale park met watervallen, Tugela Falls waarvan 850 meter naar beneden de kliffen daalt. Kalahari Gemsbok National Park heeft een overvloed aan wilde dieren.

OR Tambo buiten Johannesburg is de grootste luchthaven van Afrika.

Bestemmingen