Autoverhuur Durban

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Durban

Vind goedkope autoverhuur in Durban door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Durban. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Durban

Autohuur Durban
Auto huren Durban

Durban is een belangrijke havenstad in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZulu-Natal. Het is gelegen aan de Indische Oceaan, in het bijzonder in Natal Bay – ca.. 500 km ten zuidoosten van Johannesburg.Met meer dan 3 miljoen (2010) Durban is de tweede grootste stad van Zuid-Afrika gebied.

Naast de belangrijke haven functie is Durban ook een belangrijke industrie, onderwijs centrum en vakantieoord. Iedere Zuid-Afrika’s mooiste stranden bevindt zich hier – dat is de basis voor een uitgebreid toerisme.

De stad werd gesticht in 1824, en was oorspronkelijk genaamd Port Natal. Het werd later vernoemd naar de koloniale gouverneur D’Urban. De stad begon uit te breiden in het midden van de jaren 1800 in verband met een grootschalige ubygging het havengebied.

Durban heeft een grote Indiase bevolking raakt, en net ten westen van het centrum van de stad is de Indiase wijk. Met al zijn levendige markten, tempels en goed bewaarde gebouwen uit de vorige eeuw, is dit een populaire bestemming. Het is ook de grootste moskee van het zuidelijk halfrond – Jumah Musjid.

Durban heeft een zeer mooie locatie – en de stad wordt gekenmerkt door brede straten, uitnodigende parken en statige openbare gebouwen. Onder deze, de meest indrukwekkende stadhuis. In aanvulling op het stadhuis functies die het herbergt een interessante collectie van Zuid-Afrikaanse kunst en een natuurmuseum.

Meest populaire toeristische Durban attracties zijn de prachtige stranden. De meest bekende is The Golden Mile, dat is meer dan 6 km lang. Het dient echter wel van bewust dat dieven vindt dit strand aantrekkelijk. De kleinere stranden zijn veiliger in dit opzicht – en minder druk.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Durban International Airport, 18 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.