Autoverhuur Porsgrunn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Porsgrunn

Vind goedkope autoverhuur in Porsgrunn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Porsgrunn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Porsgrunn

Autohuur Porsgrunn
Auto huren Porsgrunn

Porsgrunn is een stad en een gemeente in Telemark gelegen aan het einde van Telemark waterloop. De stad heeft een bevolking van 35 395 inwoners.Porsgrunn rivier verdeelt de stad in het oosten en het westen.

Porsgrunn is bekend porseleinfabriek Porsgrunn Porselein. Het grootste deel van de productie is nu gesloten, maar nog steeds het nemen van het onderdeel productie. Het fabrieksterrein zijn een grote factory outlet en het is mogelijk om te zien van de productie en decoratie van porselein. Er is ook een museum met een unieke en historische artefacten.

Porsgrunn is een van de belangrijkste industriële steden Østlandets en een van de grootste industriële banen, Hydro Porsgrunn Industrial Park, gelegen in Porsgrunn ten zuiden van het stadscentrum.

Het centrum van de stad is ideaal voor stadswandelingen met verkeersvrije straten, winkels, restaurants. Het is vooral leuk om te wandelen langs de promenade langs de rivier. De stad heeft verschillende wijken met elk hun eigen kenmerken, een van de oudste Osebro met prachtige houten huizen. Een andere is Bratsberg Brygge is een nieuwe en spannende woonwijk langs het kanaal. Stadhuis heeft een lange traditie als een ontmoetingsplaats en plaats van pleinen handel en kunst. Hall heeft theater, bioscoop en een cafe.

Vlakbij ligt de prachtige archipel met diverse zwemmen gebieden, en dicht bij zowel de bergen en bossen.

Elk jaar in juni gehouden Porsgrunn International Theatre Festival met acteurs en jongleurs uit de hele wereld.

In Porsgrunn is ook het grootste winkelcentrum van Telemark centrum genaamd Downtown.

De dichtstbijzijnde regionale luchthaven is Skien Airport, 11 km ten noordwesten van de stad.De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Sandefjord Airport Torp, 47 km ten westen van Porsgrunn.