Autoverhuur Ålesund Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ålesund Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Ålesund Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ålesund Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ålesund Luchthaven

Autohuur Ålesund Luchthaven
Auto huren Ålesund Luchthaven

Ålesund Airport – Vigra (AES) is 18 mijl ten noordwesten van gelegen Ålesund stadscentrum en de internationale luchthaven.

De luchthaven werd geopend in 1958 en heeft een terminal gebouw.

De luchthaven bedient ongeveer 930.000 passagiers per jaar (2011), en heeft 16 directe vluchten naar en in het buitenland. Daarnaast zijn er seizoensgebonden chartervluchten vanuit Ålesund Airport. Populaire bestemmingen zijn Kopenhagen, Londen, Oslo, Alicante en Rhodos.Noorse Airlines, SAS en Air Baltic vliegt hier. Charter vertrek gaat in de eerste plaats naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee.

Ålesund Airport heeft faciliteiten, zoals een cafe, een kiosk, belastingvrije winkels, geldautomaten, een gratis draadloze internetverbinding en conferentieruimtes. De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten.

Als u accommodatie vlak bij de luchthaven, Luchthavens Vice AS ca. 150 meter van het terminalgebouw, die nieuwe en moderne hotel beschikt over.

Vervoer vanaf het vliegveld naar het centrum van Ålesund omvatten pendeldienst naar de luchthaven, gewone bus of taxi. De bus duurt ongeveer. 25 minuten in reistijd.

Als u een auto wilt huren in Ålesund, heeft 5 autoverhuur kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt.