Autoverhuur Lillehammer

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lillehammer

Vind goedkope autoverhuur in Lillehammer door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lillehammer. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lillehammer

Autohuur Lillehammer
Auto huren Lillehammer

Lillehammer is een stad en gemeente ten zuiden van Gudbrandsdalen in Oppland het noordelijke uiteinde van het meer. De stad Lillehammer heeft 20.857 inwoners (2012). Lillehammer wordt ook wel “dølabyen.”

Lillehammer heeft veel aan haar bezoekers te bieden. Rd is een winkelcentrum met 125 winkels die bekend staat als de langste plaatsnaam straat, met twee verdiepingen houten huis gebouwd in de late 1800’s. Strand Shopping Mall ligt direct aan het meer en E6 in Lillehammer.

Maihaugen is het grootste museum in Noorwegen buiten Oslo.Hier is het openluchtmuseum met meer dan 200 gebouwen, tentoonstellingen en eetgelegenheden. Maihaugen is het hele jaar geopend en biedt ervaringen voor mensen van alle leeftijden. Hier kunt u een glimp van Gudbrandsdalens eeuwenoude cultuur en tradities.

Door alle familiebedrijven Lillehammer is een paradijs voor kinderen. Lilleputthammer Lillehammer is een miniatuur, 15 km buiten de stad. Het is ook Hunderfossen dat is een van de grootste toeristische attracties van Noorwegen met meer dan 250.000 bezoekers per zomer. De Noorse Troll park waar magie en avontuur thema is vol met prachtige ervaringen.

In 1994 Lillehammer gastheer van de Olympische Spelen, en veel planten zijn populair in de winter. Een van hen is Hafjell Resort is een van de beste resorts met 13 liften. De bergen Nordseter en Sjusjøen biedt een overvloed aan activiteiten voor vrije tijd en recreatie

De stad is het noordelijke eindpunt van “Skibladner”.

Oslo Airport ligt 145 km naar het zuiden.