Autoverhuur Brønnøysund

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brønnøysund

Vind goedkope autoverhuur in Brønnøysund door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brønnøysund. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brønnøysund

Autohuur Brønnøysund
Auto huren Brønnøysund

Brønnøysund is een stad gelegen in het westen van Brønnøy gemeente in Zuid-Helgeland in de provincie Nordland. Brønnøysund werd een stad in 2000 en heeft 4.648 inwoners (2012). De stad is het meest zuidelijke van Noord-Noorwegen

De beroemde Torghatten de stad landmark zichtbaar van Brønnøysund. Het duurt ongeveer 20 minuten te lopen naar de karakteristieke gat. Het werd gemaakt tijdens de ijstijd, is 160 m lang, heeft een hoogte van 35 m, en 20 m breed. Aan de voet van de berg is Torghatten camping. Brønnøysund staat ook bekend om de meerderheid van een overheidsdienst die registers zijn vernoemd naar de plaats, namelijk Brønnøysundregistrene huisvesten.

De stad bezocht door Hurtigruten twee keer per dag, het zuiden komt om vier uur in de middag en de noordelijke direct na middernacht.Brønnøysund gepromoot als “kuststad in het midden van Noorwegen.”

Brønnøysund is een omslachtig en lang schiereiland en de omliggende gebieden die worden gekenmerkt voor een gevarieerde en prachtige archipel van verschillende eilanden, eilandjes en riffen. Net buiten het Toft is Noorse aquacultuur Centre is een bezoeker en ontwikkelingscentrum voor de Noorse aquacultuur.

Brønnøysund Airport heeft directe vluchten naar zeven verschillende steden in Noorwegen.De luchthaven is gelegen in het zuidoostelijke deel van Brønnøysund op slechts 5 minuten rijden van het centrum.