Autoverhuur Halden

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Halden

Vind goedkope autoverhuur in Halden door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Halden. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Halden

Autohuur Halden
Auto huren Halden

Halden is een stad met een bevolking van 29 797 (2012) inwoners, gelegen in Østfold provincie, aan de monding van de Tista Iddefjorden.De gemeente grenst in het zuiden aan Zweden, in het oosten aan Aremark, in het westen van Sarpsborg en Rakkestad in het noorden.

In Halden waterloop gelegen Brekke-sloten en een boottocht is een bijzondere ervaring die men waarschijnlijk niet zal vergeten op elk moment snel. Brekke-sloten zijn de hoogste sluizen in Noord-Europa met een hoogte van 27 meter. Men kan de reis per stoomboot toeristen die zijn 125 jaar of motorschip “Strømsfoss.”

Fredriksten fort dat een zeer belangrijke rol gespeeld tijdens de viering van de unie met Zweden in 1905, is Haldens belangrijkste bekende merk en is gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad. Ongeveer 200.000 toeristen bezoeken het kasteel in de zomer en fort heeft ook een prachtig park.

Halden is een grote Noorse industriële stad met ongeveer 2.500 banen in de industrie. Vooral bekend is de molen voor de Noorse Boskat Saugbrugs, de oudste houtverwerkende fabriek, die nog steeds in werking is. In de jaren 50 was het om de vijf schoenen Noorwegen geproduceerd in Halden en tot 1960 stond bekend als schoeisel de hoofdstad van Noorwegen.Halden ook een belangrijke haven voor de houtverwerkende industrie.

Moss Airport Rygge ligt op 55 km van Halden