Autoverhuur Stord

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stord

Vind goedkope autoverhuur in Stord door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stord. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stord

Autohuur Stord
Auto huren Stord

Stord is zowel een gemeente en de naam van het eiland Stord in Hordaland provincie tussen Stavanger en Bergen.Zuidelijke helft van het eiland is in Stord gemeente terwijl het noordelijke deel van het eiland bevindt zich in Fitjar. Stord Municipality heeft een bevolking van 18 105 (2012) inwoners en omvat naast het eiland Stord Islands Huglo en Føyno en een aantal kleinere eilanden en eilandjes.

Grote heeft goede visvijver, en dicht bij zowel de bergen en fjorden zorgen voor een goede recreatiemogelijkheden.

Het administratief centrum genaamd Leirvik, in de volksmond de “Vikjo.” Het dorp is 11 670 (2012) inwoners.Het is een belangrijk regionaal centrum in Sunnhordaland en heeft een goede leverancier van restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Verwerkende industrie met offshore-installaties en installaties op het vasteland voor de olie is de belangrijkste industrie in Stord en biedt duizenden banen.

In Stord Cultuur is de bibliotheek, zwembad en bioscoop. Sunnhordaland Leirvik museum heeft exposities uit de prehistorie, tentoonstellingen over de landbouw en de visserij in de Hardangerfjord, en een aparte tekstilsal met kostuums uit de jaren 1700. Het heeft verschillende oude gebouwen, de oudste Ådland lodge, een haard uit de jaren 1400.

Het museum bevat ook Halsnøy klooster op het eiland Halsnøy buiten Leirvik. Klooster te worden opgericht in 1163-64 door de graaf Erling in verband met zijn zoon Magnus Erlingsson werd gekroond tot koning van Noorwegen. Het klooster is een houten klooster Noorwegen.Men kan met de veerboot van Leirvik naar Halsnøy.

Stord Airport Sørstokken gelegen aan de westkant van het eiland Stord 13 km ten westen van Leirvik.