Autoverhuur Drammen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Drammen

Vind goedkope autoverhuur in Drammen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Drammen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Drammen

Autohuur Drammen
Auto huren Drammen

Drammen is een stad en een gemeente in Buskerud ongeveer 40 km ten zuidwesten van Oslo. Het is gelegen waar de rivier uitmondt in Drammen in Drammen Fjord, en wordt vaak “River City Drammen.” Drammen heeft 101.995 (2012) inwoners.

Het is houtindustrie en het Drammen rivier de basis heeft gevormd voor de stad. Al in de jaren na 1200 ontvouwde de houthandel met landen die Denemarken en de Nederland.In het begin van 1900 was er houtproducten in een bijzonder inkomsten tijdperk en goed voor bijna alle van de totale exportwaarde. Utover70 eeuw De industrie gesloten.

Drammen heeft in de afgelopen jaren een belangrijke transformatie ondergaan. Vooral rond de rivier is puset up, en de stad heeft een goede nachtleven met openlucht restaurants en cafes.Drammen rivier was lang erg vervuild, maar nadat het werd schoongemaakt, is het nu uitgegroeid tot een goede zalmrivier. Op het zuiden en noorden van Drammen is de grote bosgebieden met water geschikt om te vissen en outdoor activiteiten.

Drammensbadet is het grootste waterpark met negen verschillende zwembad. Andere bezienswaardigheden zijn onder oogpunt spiraal top met de speciale spiraalvormige tunnel en het centrale plein Bragernes plein waar Bragernes neo-gotische kerk is gelegen. De stad heeft een eigen theater en een museum.

Drammen is een belangrijke spoorwegknooppunt in Noorwegen, zowel Sørlandsbanen, Vestfold en Bergen spoorbaan loopt door de stad.Drammen is het eindpunt van de Drammen Line. Ook uiten trein serveren Drammen.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Torp Airport ligt ongeveer 80 km naar het zuiden.Gardermoen Airport is 90 km naar het noordoosten.