Autoverhuur Tønsberg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tønsberg

Vind goedkope autoverhuur in Tønsberg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tønsberg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tønsberg

Autohuur Tønsberg
Auto huren Tønsberg

Tønsberg is een gemeente en een stad in de Vestfold de Oslo Fjord. In het westen van de gemeente tegen Stokke, in het noord-westen aan, opnieuw in het noorden van Horten, in het oosten van de Oslo Fjord en het zuiden tegen Sem. De stad heeft 41 237 (2013) inwoners.

Slottsfjelltårnet op Castle Rock in Tønsberg stad te krijgen. De stenen toren werd opgericht in 1888.

Vanwege de prachtige locatie aan de Oslo Fjord eilanden en de jachthaven Tønsberg is een veel bezochte stad in de zomermaanden. Maar de stad een rijke geschiedenis en culturele leven ook vele bezoekers. Volgens Snorri’s sagen, werd de stad gesticht voor de Slag bij Hafrsfjord (rond 872). Als dit het geval is betekent dit dat Tønsberg de oudste stad. In 1201 werd Tunsberghus vesting belegerd door koning Sverre en Birkebeiner en uiteindelijk door Baglers die had zetels in Tønsberg.

De stad had zijn hoogtijdagen in de Middeleeuwen, toen verschillende koningen leefden in het fort Tunsberghus. Castle Rock heeft vandaag Tunsberghus ruïnes en overblijfselen van de kerk van Michael. Oorspronkelijk was de stad in het gebied onder de 63 meter hoge kasteel naar beneden Rock naar de fjord. Hier zijn de ruïnes van verschillende kerken, St. Olav’s Abbey en een koninklijke residentie van de jaren na 1200. Vanaf de jaren 1700, werd een centraal Tønsberg van de Noorse scheepvaart en de walvisvaart.

Straat Netwerk en veen in Tønsberg zijn structuren afgeleid van de Middeleeuwen. Tønsbergs heeft behouden veel van het oude centrum met houten gebouwen uit de jaren 1800.

Er zijn vele monumenten in Tønsberg. Een van hen is het Oseberg schip, een Viking van 820 momenteel in de Vikingschip Museum in Oslo. Oseberg is een multi-cultureel met hotels, podia en conferentiefaciliteiten waar het bijzonder beslist vele concerten en evenementen in de zomer.

Sandefjord Airport Torp, 26 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.