Autoverhuur Haugesund

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Haugesund

Vind goedkope autoverhuur in Haugesund door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Haugesund. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Haugesund

Autohuur Haugesund
Auto huren Haugesund

Haugesund is een stad en een kleine gemeente in Rogaland. De stad heeft 44 524 (2012) inwoners, en ook de eilanden Hasseløy en Risøy en delen van het Norheim Karmøy behoren tot de stad.

Haugesund heeft een raster van straten uit de tijd toen de stad werd gesticht in 1854.Het centrum heeft een goed bewaarde houten gebouwen, schilderachtige straatjes en turf. De stad heeft vele nachtclubs en goede restaurants die zowel traditionele zee en zeevruchten en internationale gerechten serveren. Haugesund is beroemd om twee festivals. Een daarvan is het festival dat elk jaar kent de prestigieuze Amanda Price. De andere is Sildajazzen gehouden in medio augustus.

De stad was op een bepaald moment de derde grootste koopvaardijvloot in Noorwegen, en er waren veel grote bedrijven hier dat hun stempel gedrukt op de stad. De stad van de opvallende roze stadhuis uit 1931 was een geschenk van de reder Knut Knutsen OAS en zijn vrouw Elisabeth.

Visserij en scheepvaart is nog steeds een belangrijke economische motor voor Haugesund. De plaats werd al genoemd in saga Harald’s, maar eerst pas in de jaren 1700 als een vissershaven. Een belangrijke attractie in Haugesund Harald Haugen, opgericht in 1872 ter nagedachtenis van Harald verzameld Noorwegen in 872 Harald moet hier zijn begraven.

Haugesund Airport ligt op Karmøy 14 km buiten de stad.