Autoverhuur Leknes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Leknes

Vind goedkope autoverhuur in Leknes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Leknes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Leknes

Autohuur Leknes
Auto huren Leknes

Leknes is een stad en administratieve centrum van de gemeente in Nordland Vestvågøy. De stad werd een stad in 2002, en is een van de twee steden in Lofoten met Svolvaer.Leknes heeft 2750 inwoners (2012).

In Lofoten hal geregeld concerten het hele jaar door, met zowel Noorse als buitenlandse kunstenaars. Jaarlijkse evenementen in Leknes Lofoten Messa zomer en de Lofoten Country Festival Høstvekka val. Op Fygle, net buiten Leknes, de landelijke museum Vestvågøy museum.

Leknes dient als commercieel centrum voor Western Lofoten. Hier Lofotsenteret is een van de grootste winkelcentra Noord-Noorwegen winkelcentra. Lofotprodukt als het produceren van visvoer is een core business. Leknes is ook een belangrijke cruisehaven.

Leknes is omgeven door de prachtige natuurlijke wonderen Lofoten is wereldberoemd. Lofoten biedt ook uitstekende visserij en de natuur attracties, walvissen kijken en pittoreske vissersdorpjes. Als een verblijf in een van de vele kraampjes kenmerken de Lofoten moet een reis van Leknes.

Leknes Airport is een van de drukste luchthavens in het STOL-land vlucht naar Bodø, Rost en Svolvaer.Harstad / Narvik Airport Evenes ligt ongeveer 70 km verder naar het noorden.