Autoverhuur Hamar

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hamar

Vind goedkope autoverhuur in Hamar door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hamar. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hamar

Autohuur Hamar
Auto huren Hamar

Hamar is een stad en een gemeente in Hedmark provincie ligt 120 km ten noorden van Oslo.Hamar heeft een bevolking van 30 921 (2012) inwoners.De stad is ook de provincie zetel van bestuur Hedmark provincie. De mensen leefden in Hamar gebied al 4000 jaar geleden. Van 400’s waren grote tuin Field in Vang krachtpatser en het hof, en onder Harald Hard Raad (1015-1066) regering, de stad werd aangeduid als Kaupang. Hamar werd een bisdom al in 1152.

Van oudsher bekend als Hamar spoorweg stad, ontmoeten elkaar in Rørosbanen, Eidsvold-Hamar en de Dovre Line. De stad is altijd al een belangrijke kommunikasjonsounkt.

Belangrijke bezienswaardigheden die de moeite waard zijn in Hamar is de Noorse Railway Museum, de kathedraal ruïnes, Hedmark Museum en het Vikingschip. De stad is prachtig gelegen aan het meer, en in de zomermaanden is het populair om te gaan op een uitje met ’s werelds oudste stoomschip in gebruik Skibladner.

Hamar was een van de verzen steden tijdens de Olympische Winterspelen in Lillehammer in 1994. Schaatsen races, bijvoorbeeld, gehouden in de beroemde Viking Ship Hall is een van de grootste ter wereld.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven Gardermoen Airport ligt op 90 km naar het zuiden.