Autoverhuur Glomfjord

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Glomfjord

Vind goedkope autoverhuur in Glomfjord door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Glomfjord. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Glomfjord

Autohuur Glomfjord
Auto huren Glomfjord

Glomfjord is een dorp in Meloy gemeente in Nordland 1193 (2012) inwoners. Het is omgeven door hoge, steile bergen en ligt aan de kustroute aan het hoofd van de 18-kilometer Glomfjorden net ten noorden van Svartisen.

Glomfjord Alpine is een van de grootste skigebieden van het Noorden en is beschreven als “een van de verborgen juwelen van freeride.” Er is een stoeltjeslift naar de Upper Glomvatnet onder Glombreen in het noorden, en een gondel van Fykanvatnet in het oosten tot Navervatnet lager. Door Fykanvatnet buiten het centrum is een rots uitgehouwen met 17 verschillende gravures die 4000, 5000 jaar oud. Dicht bij Svartisen is een grote aantrekkingskracht voor Glomfjorden.

Manufacturing is een belangrijke industrie voor de stad, en de meeste bedrijven gevestigd in Glomfjord industriële park. Yara produceert dergelijke minerale meststoffen en calciumnitraat en ScanWafer produceert silicium wafers voor zonnepanelen. Statkraft en ook een belangrijke zaken in het gebied.

In september 1942 Glomfjord centrale arena voor sabotage-campagne “Operatie Musk Dunder”. Na actie ga bezetting van de bouw van de aluminium fabriek in Glomfjord. Per groep van twaalf saboteurs uit Engeland, Canada en Noorwegen acht werden genomen door de Duitsers kort na de operatie, en de meeste hebben de oorlog niet overleefd.In 1995, een monument dat de gebeurtenis markeert onthuld op de centrale.

Bodø Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld van groot en ligt 140 km verder naar het noorden.Mo i Rana luchthaven ligt op 60 km verder naar het zuiden.