Autoverhuur Engeland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Engeland

Vind goedkope autoverhuur in Engeland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Engeland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Engeland

Autohuur Engeland
Auto huren Engeland

Engeland is in het meest zuidelijke deel van het eiland Groot-Brittannië, en heeft 51,4 miljoen inwoners (2008). Engeland grenst in het noorden door Schotland, in het westen door de Atlantische Oceaan, Wales en de Ierse Zee in het zuiden tot het Engels Kanaal en de Noordzee in het oosten.Het land is de grootste en meest bevolkte deel van het Verenigd Koninkrijk.

Het grootste deel van Engeland bestaat uit laagland, maar in het noordwesten, bergachtige “Cumbrian Mountains”. Het gebied is ook bekend als het Lake District en is beroemd om zijn prachtige landschap met een aantal pieken van meer dan 900 meter en meren. Ook de hoogste berg van Engeland – Scafell Pike – die 978 m meet

Engeland hebben over het algemeen een mild klimaat, en vaak een wisselende weersomstandigheden met een hoge luchtvochtigheid. Het land is verdeeld in zeven stedelijke regio’s, waar de grootste is Greater Londen, West Midlands (in de stad Birmingham ), Greater Manchester en West Yorkshire (rond Leeds ).

De hoofdstad van Engeland is de multiculturele wereld metropool van Londen, dat is het grootste stedelijke gebied in het Verenigd Koninkrijk. Londen heeft 7,8 miljoen inwoners (14 miljoen in het grootstedelijk gebied), en heeft tal van toeristische attracties. Hier is voor elk wat wils, of het nu winkels, musea, uitgaan, kunst exposities en historische informatie op de top van uw verlanglijstje. Londen heeft ook een wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals Big Ben, de Tower Bridge, Westminster Abbey, Londen Eye en Buckingham Palace.

Naast de hoofdstad Londen, Engeland is beroemd om zijn vele pubs, het prachtige landschap van het Engels landhuizen, universiteitssteden Oxford en Cambridge en de badplaats Brighton.

De drie grootste en drukste luchthavens in Engeland is Londen Heathrow Airport, Londen Gatwick Airport en Londen Stansted Airport.

Bestemmingen