Autoverhuur Newcastle

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Newcastle

Vind goedkope autoverhuur in Newcastle door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Newcastle. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Newcastle

Autohuur Newcastle
Auto huren Newcastle

Newcastle (ook wel bekend als Newcastle-upon-Tyne) is gelegen in regio Noord-Oost Engeland de rivier de Tyne – die de uitlaat heeft in de Noord-Zee 15 km verder naar het oosten.De stad ligt in het graafschap Tyne and Wear, en heeft 272.000 inwoners (2009).

Newcastle is een belangrijke administratieve, commerciële en culturele centrum voor de regio. De stad is misschien het best bekend om zijn productie van bier (“Newcastle Brown”), alsmede de voetbalclub Newcastle United FC – die spelen hun thuiswedstrijden in het stadion “St. James ‘Park.”Het stadion heeft een centrale ligging in de stad op een heuvel, en is geschikt voor meer dan 50.000 toeschouwers.

Newcastle is ook beroemd om haar vele bruggen over de rivier de Tyne.

Voor historische attracties van de stad zijn zodanig kasteel uit 1177, de overblijfselen van de stadsmuur uit de jaren 1200, de kerk van St. Andrews uit 1200, de kerk van St. John’s uit de jaren 1300, de kathedraal St. Nicolaas uit de jaren 1400 en beurzen huis uit de jaren 1600. Daarnaast is een aantal historische gebouwen uit de jaren 1800 in de oudste wijk.

Newcastle heeft een aantal galeries en musea – waaronder Laing Art Gallery – waar u kunt zien werken van Van Gogh, Rembrandt en Renoir. Men moet ook een uitstapje maken naar de “Discovery Museum” – die exposities van artefacten in wetenschap, technologie en geschiedenis heeft.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Newcastle Airport, 10 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.