Autoverhuur Newcastle Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Newcastle Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Newcastle Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Newcastle Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Newcastle Luchthaven

Autohuur Newcastle Luchthaven
Auto huren Newcastle Luchthaven

De internationale luchthaven van Newcastle Airport (NCL) is gelegen op 10 km ten noordwesten van het centrum van Newcastle, en in 2010 Groot-Brittannië 11 drukste.

De luchthaven werd geopend in 1935 en is een van Engeland’s oudste. Newcastle Airport bedient 4,3 miljoen passagiers per jaar (2010), en van hieruit zowel charter-en directe vluchten naar tal van bestemmingen in binnen-en buitenland.

Luchtvaartmaatschappijen die vanuit Newcastle Airport zijn onder andere Air France, British Airways, Easyjet, Flybe, KLM, Ryanair en Lufthansa – en populaire internationale bestemmingen zijn Amsterdam, Dusseldorf, Dubai, Londen en Parijs.

Newcastle Airport heeft een terminal en het gebouw zijn een aantal voorzieningen voor reizigers – inclusief restaurants en cafes, geldautomaten, wisselkantoor tellers (Travelex), gebed, zakelijke faciliteiten, spelletjes voor kinderen, en winkels (Tax-free).

Er zijn goede vervoersverbindingen naar de luchthaven in de stad, en u kunt kiezen tussen metro, taxi of bus. Als u zelf wilt rijden in Newcastle, kan het handig zijn om te boeken autoverhuur voordat je aankomt op de luchthaven. Een aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven – waaronder Avis, Hertz, Alamo, National en Europcar.

In de buurt van de luchthaven, het hotel “DoubleTree by Hilton Newcastle International Airport Hotel”.