Autoverhuur Londen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Londen

Vind goedkope autoverhuur in Londen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Londen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Londen

Autohuur Londen

Auto huren Londen

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, en de zetel van de koninklijke familie, de regering en het parlement. De stad is gelegen in het zuidoosten van Engeland – Aan beide zijden van de rivier de Theems – en heeft 7,8 miljoen inwoners (2010).Als er wordt geschat grootstedelijk gebied met voorsteden, de bevolking stijgt tot ongeveer 14 miljoen euro.

Londen is het land de economische, politieke en culturele centrum en een van ‘s werelds grootste bank-en verzekeringswezen centra. De stad heeft vele universiteiten, musea, theaters en kunstgalerijen, en is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen.

Londen staat bekend als een muzikale en teaterby, en heeft ook vele wereldberoemde monumenten – waaronder de Tower of Londen uit de 1000’s, Londen Bridge, St. Paul’s Cathedral (1675-10), de Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace en de Londen Eye.

Andere populaire toeristische attracties en bezienswaardigheden in Londen zijn Tate Gallery, het British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds Wax Museum, Hyde Park, Londen Zoo en het winkelgebied van Oxford Street.

Londen gastheer van de Olympische Zomerspelen in 2012, en in dat verband vermeld sportcomplex “Olympic Park” – gelegen in Stratford (in het oostelijk deel van de stad).

Naast het feit dat een shopping mekka voor shoppers, is Londen ook bekend om zijn gevarieerde uitgaansleven. Men vindt de traditionele Engels pubs overal in de hoofdstad, en de stad heeft ook tal van clubs en concertzalen.

De hoofdstad heeft acht luchthavens, en de 3 zijn: Londen Heathrow Airport, Londen Gatwick Airport en Londen Stansted Airport.

Menu