Autoverhuur Londen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Londen

Vergelijk de prijzen en vind goedkope autoverhuur in Londen van bekende en lokale autoverhuurbedrijven. Verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers zijn inbegrepen. Bespaar tot 70% op autoverhuur in Londen via ons.

Londense gids

Bilutleie London
Londen Autoverhuur

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, en de zetel van het koninklijk huis, de regering en het parlement. De stad ligt in het zuidoosten van Engeland – aan beide zijden van de rivier de Theems – en heeft 7,8 miljoen inwoners (2010). Als u rekent op het grootstedelijk gebied met buitenwijken, de bevolking stijgt tot ongeveer 14 miljoen.

Londen is het economische, politieke en culturele centrum van het land en een van ’s werelds belangrijkste bank- en verzekeringscentra. De stad heeft vele universiteiten, musea, theaters en kunstgalerijen, en is een van ’s werelds meest bezochte toeristische bestemmingen.

Attracties

Londen staat bekend als een muzikale en theaterstad– en heeft ook vele wereldberoemde bezienswaardigheden – waaronder de 11e-eeuwse Tower of London, London Bridge, St Paul’s Cathedral (1675 – 1710), de Big Benklokkentoren, het Parlementsgebouw, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace en de London Eye.

Londen met parlement en Big Ben.

Andere populaire toeristische attracties en bezienswaardigheden in Londen zijn: de kunstgalerie Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds waskast,Hyde Park, London Zoo en de winkelstraat Oxford Street van de stad.

Londen organiseert de Olympische Zomerspelen 2012 en heeft het sportcomplex “Olympic Park” – gelegen in Stratford (in het oostelijke deel van de stad) op een rijtje gezet.

Naast het feit dat het een winkelmekka voor het winkelen, Londen is ook bekend om zijn gevarieerde nachtleven. Er zijn traditionele Engelse pubs overal in de hoofdstad, en de stad heeft ook talloze nachtclubs en concertzalen.

Ontdek Londen met autoverhuur

Als je in Londen bent en meer van Engeland wilt zien, heb je een heleboel spannende dingen te doen. Je moet niet ver rijden om naar historische sites die belangrijk zijn geweest in de wereldgeschiedenis. Er is ook een enorme verscheidenheid aan prachtige kleine steden om langs te komen, waar het leven en de sfeer heel anders zijn dan binnen de wereldmetropool. Hier zijn enkele suggesties die gemakkelijk te implementeren zijn met huurauto’s uit Londen.

Stonehenge is waarschijnlijk tussen 4.000 en 5.000 jaar geleden opgericht.

Stonehenge – Wereldberoemde stenen monumenten

Dit prehistorische monument kent iedereen van film, foto’s en boeken. Stonehenge werd waarschijnlijk voor het eerst gemaakt tussen 4.000 en 5.000 jaar geleden. De plaats heeft duidelijk een centrale religieuze rol in het leven van de mensen die hier woonden, en meer dan enkele duizenden jaren. De rots informatie is veranderd meerdere malen, en herbouwd elke keer dat het nodig is geweest. Elk van de rechtopstaande stenen wordt geschat op ongeveer 25 ton wegen. Hoe mensen op dat moment erin slaagden om de monumenten te bouwen is onduidelijk, en er zijn veel mythes over zowel hoe de stenen op hun plaats kwamen, en over welke functie ze hadden. Stonehenge is het belangrijkste icoon en oriëntatiepunt vanGroot-Brittannië – en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

  • Het is 86 mijl van Trafalgar Square in het centrum van Londen tot Stonehenge. De runtime is ongeveer 1 uur en 40 minuten.
Windsor Castle is het vakantiekasteel van de Koningin van Engeland.

Windsor Castle – Queen’s Holiday Castle

Windsor Castle is het grootste kasteel ter wereld dat nog steeds bewoond is. Hier wordt de huidige koningin van Engeland gehouden als het een weekend is, en Windsor wordt ook gebruikt in officiële contexten, zoals staatsbezoeken. Het werd voor het eerst begonnen in de 11e eeuw door Willem I van Engeland (Willem de Veroveraar). Sindsdien is het kasteel eigendom van en wordt het gebruikt door in totaal 39 Engelse regenten, met koningin Elizabeth II als voorlopige laatste. U grote delen van het kasteel bezoeken,de beroemde kapel van de St George’s Chapel, en niet in het minst de prachtige tuinen die Windsor Castle omringen. Vanuit Londen met autoverhuur, dit is een van de gemakkelijkste en meest populaire rijwegen. Het kasteel ligt niet ver van Heathrow, en een bezoek hier kan worden gecombineerd met rondleidingen zoals Frogmore House & Gardens,Legoland Windsor en de beroemde Ascot Racecourse en Eton College.

  • De kortste weg van het centrum van Londen naar Windsor Castle is ongeveer 36 kilometer. De rijtijd is dan ongeveer 45 minuten.

Dover – The Gate of England

De kust ten zuiden van Londen biedt een aantal geweldige badplaatsen, mooie stranden, natuurervaringenen andere bezienswaardigheden. Het is niet zo gemakkelijk om te kiezen uit alle mogelijkheden aan de kust, maar een zekere keuze is om een rit naar Dover te nemen. Dan u ook inhalen met bijvoorbeeld de prachtige historische stad Canterbury, met de beroemde kathedraal, of Leeds Castle, die ook langs de rijroute ligt. In Dover ziet u vele historische gebouwen met indrukwekkende architectuur,en ook Dover Castle dat meer dan 2.000 jaar oud is. De stad heeft verschillende goede musea, en is ook bekend om de witte kliffen gelegen langs dit deel van de kust. Er zal ook een veerboot van Dover naar Calais, als een reis naar Frankrijk is ook verleidelijk.

  • Van het centrum van Londen naar de kuststad Dover is het ongeveer 123 kilometer. De rijtijd zonder tussenstop is ongeveer 1 uur en 50 minuten.
Dover – de poort naar Engeland.
De wereldberoemde Universiteit van Oxford.

Oxford – ’s Werelds mooiste universiteitsstad

De stad Oxford is misschien het best bekend om zijn universiteit. Hier is bewijs dat het werd onderwezen op het niveau van volwassenen al in 1096. De universiteit van de stad wordt beschouwd als de tweede oudste inde wereld, en oudste in het Engels-sprekende deel van de wereld. De gebouwen in het stadscentrum, en ook op de campus, vitrine alle architectonische stijlen die hebben bestaan in Engeland tot vandaag. Oxford is niet alleen een van de mooiste en meest romantische steden in Engeland, maar beschikt ook over de beste musea, de oudste pubs en een ontspannen en gastvrije sfeer. Het is de moeite waard de tijd om een dagtocht van Londen met autoverhuur te nemen, maar het beste is om minstens één overnachting in deze stad te vangen.

  • De afstand van het centrum van Londen naar Oxford is 90 kilometer. In het normale verkeer duurt de rit ongeveer 1 uur en 25 minuten.
Romeins bad in Bath, – de enige plek in Engeland vindt u warmwaterbronnen vindt u baden in.

Bad – Romeinse badplaats in het midden van Engeland

Bath ligt in Somerset, ten westen van Londen. De naam weerspiegelt het feit dat er hier warmwaterbronnen in de grond zitten. Toen de Romeinen het grootste deel van Europa regeerden, ook op een groot deel van de Britse eilanden, noemden ze daarom de stad Aquae Sulis. Ze bouwden een aantal kuuroorden, waarvan de overblijfselen van meerdere blijven. Zwemmen en kuuroorden zijn nog steeds een belangrijk ingrediënt in het stadsleven in Bath. Het is de enige plek in Engeland waar je warmwaterbronnen vindt waar je een duik nemen. Naast de Romeinse gebouwen, destad heeft veel oude en prachtige architectuur uit latere eeuwen. Bath is daarom een van de belangrijkste toeristische attracties van Engeland. Hier zijn de bewoners aangenaam en behulpzaam, vindt u overal goede eetgelegenheden en heeft u een enorme verscheidenheid aan musea, galeries, monumenten en andere bezienswaardigheden om aan te spreken.

  • Van het centrum van Londen naar Bath is het ongeveer 185 kilometer. De rijtijd zonder tussenstop is ongeveer 2 uur en 20 minuten.
Verkeer in het centrum van Londen met de beroemde taxi’s.

Parkeren en verkeer met autoverhuur

Het is meestal moeilijk om parkeren te vinden langs de straten van het centrum van Londen. Parkeren op straat wordt betaald bij automaten, en meestal is de parkeerplaats afhankelijk van 08:30 en 18:30 van maandag tot zaterdag. Anders u meestal gratis worden geparkeerd. Het is meestal veel beter om te wedden op hotel parkeren of parkeergarages. Valet parking faciliteiten zijn te vinden in de stad. Het bedrijf NCP heeft er meer dan 100, terwijl Q-park ongeveer 20 grote faciliteiten in het stadscentrum heeft.

Het verkeer in de hoofdstad van Engeland kan behoorlijk stressvol zijn. Als u de auto niet hoeft te gebruiken, moet u een metro of bus kiezen wanneer u door het stadscentrum gaat. Het verkeer is dicht, vooral tijdens de spits, en de spits duurt een lange tijd in Londen. Buiten Londen is het verkeer natuurlijk veel comfortabeler. Engeland is een veilig land om in te rijden en op veel plaatsen is er veel geweldigs te zien langs de wegen.

  • Vergeet niet, in Engeland rijd je aan de linkerkant van de weg. Als u niet gewend bent aan deze, moet u de gewoonte van het observeren van het verkeer voor een paar seconden voordat u de auto in de versnelling. Dan is er minder kans dat je op de verkeerde rijbaan zit.

Luchthaven

Er zijn zes luchthavens die Londen bedienen, maar slechts drie van deze zijn relevant voor de meeste mensen die er reizen. Heathrow is de belangrijkste luchthaven, met ongeveer 80 miljoen passagiers per jaar. Gatwick volgt met ongeveer 45 miljoen passagiers, en Stansted met ongeveer 28 miljoen jaarlijkse passagiers.

Terminal 3 op Heathrow Airport.

Autoverhuur op Heathrow

Als u een autoverhuur op Heathrow gaat ophalen of afleveren, moet u van tevoren controleren waar het bureau van het autoverhuurbedrijf is. De luchthaven is groot en niet bijzonder eenvoudig als je er voor de eerste keer bent. De balies van de autoverhuurbedrijven voor degenen die een auto ophalen zijn te vinden in terminals 2, 3, 4 en 5. Voor uw gemak moet u daarom vragen om uw auto op te halen bij de terminal waar u ook aankomt wanneer u landt. Hetzelfde geldt wanneer u de huurauto terug brengt. Vanaf vandaag vindt u Alamo, Enterprise, Europcar, Avis, Budget, Hertz, National en Sixt op Heathrow.

  • Van Heathrow naar Trafalgar Square in het centrum van Londen is het 26 kilometer, en een rijtijd van ongeveer 30 minuten.

Autoverhuur bij Gatwick

Auto ophalen en bezorgen op Gatwick is iets makkelijker dan voor degenen die landen op Heathrow. Gatwick heeft twee duidelijke terminals (noord en zuid), en autoverhuurbedrijven hebben tellers in beide. Vanaf vandaag zijn Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Europcar, Avis, Sixt en National te vinden op Gatwick.

  • Van Gatwick naar Trafalgar Square is het 45 kilometer, en een rijtijd van 1 uur en 15 minuten.

Autoverhuur bij Stansted

Bij Stansted bevinden alle kantoren van de autoverhuurbedrijven zich in een apart centrum buiten het terminalgebouw (Car Rental Village). Daar u een aparte bus krijgen die elke tien minuten buiten het terminalgebouw stopt. De autoverhuurbedrijven die u bij Stansted vindt zijn momenteel Alamo, Enterprise, Europcar, Avis, Budget, Hertz, National en Sixt.

  • Van Stansted naar Trafalgar Square is het 63 kilometer, en een rijtijd van 55 minuten.