Autoverhuur Stanstead Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stanstead Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Stanstead Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stanstead Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stanstead Luchthaven

Autohuur Stanstead Luchthaven
Auto huren Stanstead Luchthaven

Stansted Airport (STN) is een internationale luchthaven, gelegen op 48 km ten noorden van Londen.De luchthaven is de hoofdstad gebied 3 drukste, waar ongeveer 20 passagiers per jaar (2011).

De luchthaven wordt vooral gebruikt door low cost maatschappijen zoals Ryanair en EasyJet, en er zijn directe vluchten naar meer dan 150 bestemmingen in 31 landen. De meest populaire bestemmingen zijn Dublin, Alicante, Malaga en Rome.

Stansted Airport heeft een terminal voor passagiers, een voor prive-jets en een vrachtterminal. De passagiersterminal is een treinstation – waar reizigers kunnen express trein nemen naar het centrum van Londen. De reistijd is ongeveer 45 minuten. Er zijn ook bussen van de luchthaven naar Londen, of u kunt een taxi nemen. Als u een auto wilt huren in Londen, heeft bekende autoverhuur bedrijven zoals Hertz, Avis, Europcar en Sixt kantoren op de luchthaven.

Stansted Airport heeft een scala aan faciliteiten voor bezoekers en biedt een wisselkantoor, internettoegang, zakencentrum, conciërge en gebed. Daarnaast is er een goede selectie van winkels en restaurants / bars.

Er zijn twee hotels bij de luchthaven – Hilton Londen Stansted Airport Hotel en het Radisson SAS Hotel Londen Stansted Airport.