Autoverhuur Heathrow Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Heathrow Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Heathrow Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Heathrow Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Heathrow Luchthaven

Autohuur Heathrow Luchthaven
Auto huren Heathrow Luchthaven

Luchthaven Heathrow (LHR) is de belangrijkste luchthaven van Londen, en de 4e drukste ter wereld (2010). De luchthaven ligt in de wijk Hillingdon – 24 km ten westen van Londen centrum.

De luchthaven heeft 65,8 miljoen passagiers per jaar. 2010 en ca. 100 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten vanuit hier naar bijna 170 bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland. Heathrow Airport is de hub voor British Airways, BMI en Virgin Atlantic.

De luchthaven werd opgericht in de jaren 1930, en heeft momenteel vijf terminals. Het is geweldig winkelen op de luchthaven Heathrow met winkels (waaronder Duty-free shops) en alle aansluitingen hebben een goede selectie van restaurants, cafes en bars. Andere faciliteiten zijn Geldautomaten, geld wisselen, apotheek (voor terminal 1), Spa / Massage (Terminal 5), VIP lounges, gebed, kapel en Art Gallery (Terminal 5). De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten.

Om in het centrum van Londen kunt nemen sneltreinen, metro (Piccadilly Line), bus, taxi of huurauto. Op het vliegveld kantoren tot acht autoverhuurbedrijven – met inbegrip van de bekende spelers zoals Avis, Hertz, Europcar en Budget.

Er zijn ook verschillende hotels op de luchthaven – met inbegrip van Sofitel Londen Heathrow (op klem 5) en Hilton Londen Heathrow Airport Hotel (op klem 4).