Autoverhuur Reading

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Reading

Vind goedkope autoverhuur in Reading door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Reading. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Reading

Autohuur Reading
Auto huren Reading

Lezen is een stad van ongeveer. 150.000 inwoners (2010), gelegen in Berkshire – ongeveer halverwege tussen Londen en Oxford. Als je de omliggende stedelijk gebied, de bevolking stijgt tot ongeveer 250.000. De rivieren Theems en Kennet ontmoeten elkaar in Reading.

Reading is een belangrijk commercieel centrum. Hier, in feite een aantal grote Britse en multinationale bedrijven hebben hun hoofdkantoor – met inbegrip van IT-bedrijven Microsoft en Oracle. Lezen is ook een centrum voor een dergelijke verzekeringen en onderwijs.

Anders Lezen bekend als een festival. Elk jaar in augustus, een grote rock festival in de stad. Samen met een partner festival Leeds, op de markt festival genaamd “Carling Weekend”.

Er zijn verschillende interessante musea in Reading. In aanvulling op de belangrijkste museum “Reading Museum” – kan men de meer gespecialiseerde “The River and Rowing Museum ‘in Henley (net ten noorden van Reading) of” Het Museum van het Engels Rural Life “- zoals het documenteren van de Engels boer cultuur.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Londen Heathrow International Airport, gelegen 49 km ten westen van Reading.