Autoverhuur Liverpool

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Liverpool

Vind goedkope autoverhuur in Liverpool door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Liverpool. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Liverpool

Autohuur Liverpool
Auto huren Liverpool

De havenstad Liverpool is gelegen in het noordwesten van Engeland – Over waar de rivier de Mersey uitmondt in de Ierse Zee.De stad is gelegen in het Engels graafschap Merseyside, en heeft ongeveer. 470.000 inwoners (2008). Als er wordt geschat grootstedelijk gebied, wordt de bevolking steeds meer tot bijna 1,3 miljoen.

Liverpool heeft de tweede grootste exporthaven in het Verenigd Koninkrijk, en is in opkomst als een moderne stad. Een beroemde bezienswaardigheid van het havengebied is de 90 meter hoge wolkenkrabber ‘Royal Liver Gebouw “uit 1911.

De stad is kanskjse best bekend als de thuisbasis van de voetbalclub Liverpool FC-en Everton FC en de rijke muziek-en nachtleven. In 2008, Liverpool (samen met Stavanger ) de naam van de Culturele Hoofdstad van Europa.

Een belangrijke toeristische attractie in de stad Albert’s Dock – waar je een gerestaureerde pakhuizen, voorbeelden winkels, restaurants, pubs, hotels, galeries en musea. Waarom niet proberen een bezoek van The Beatles Museum, Tate Liverpool, een maritiem museum en een slaaf museum.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Liverpool Stadhuis uit 1754, het Museum van Liverpool en Walker Art Gallery – een van de grootste collecties van Britse kunst, schilderijen en sculpturen uit de jaren 1400 tot vandaag.

De stad van de internationale luchthaven – John Lennon Airport – ligt 12 mijl ten zuidoosten van het centrum.