Autoverhuur Ipswich

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ipswich

Vind goedkope autoverhuur in Ipswich door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ipswich. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ipswich

Autohuur Ipswich
Auto huren Ipswich

Ipswich is gelegen in het zuidoosten van Engeland, en is administrasjonsby in County Suffolk. Ipswich heeft ongeveer 130.000 inwoners (2010), en is ongeveer waar de rivier de Orwell uitmondt in de Noordzee.

De stad is misschien wel het meest bekend om zijn voetbalclub – Ipswich Town – die hun thuiswedstrijden spelen op Portman Road voetbalstadion.De arena biedt plaats aan ongeveer. 30.000 toeschouwers.

Ipswich is een van de oudste steden van Engeland, opgericht al in de 600s. In de stad kunnen bezoekers zien veel bewaard gebleven historische middeleeuwse gebouwen – met inbegrip van St. Lawrence’s Church uit de jaren 1400 en het landhuis “Christchurch Mansion” door 1548.

Andere toeristische attracties in Ipswich zijn Stadhuis uit 1878, Ipswich Transport Museum en Ipswich Museum – een natuurlijke en cultuurhistorisch museum waar bezoekers kunnen een verscheidenheid aan archeologische schatten, te zien. kopieën van de Mildenhall Treasure en de Sutton Hoo ontdekking en Saksische wapens en sieraden (die is gevonden in het gebied).

Anders, de stad heeft een aantal parken en recreatiegebieden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Norwich International Airport, gelegen 75 km ten noorden van Ipswich.Een andere optie is Londen Stansted Airport.Dit ligt 78 km ten zuidwesten van Ipswich.